Your Cart

Kristillisten kirjojen ostamisesta ongelmia Kiinassa

Kiinalaiset kristityt ovat alkaneet joutua ongelmiin ostettuaan kristillisiä kirjoja WeChat-viestipalvelun verkkokaupasta. Kristillistä materiaalia tilattuaan heidät saatetaan kutsua ”teelle”, eli kuulusteltaviksi, viranomaisten luo.

”Vehnä-kirjakauppa” myy kristillisiä julkaisuja verkossa ja se on kiinalaisten kristittyjen parissa hyvin tunnettu. Erään uskovan luokse saapui paikallisia turvallisuusviranomaisia, koska hän oli tehnyt kyseisessä verkkokaupassa ostoksia viime vuonna. Häntä pyydettiin antamaan matkapuhelinnumeronsa sekä WeChat-käyttäjätunnuksensa. Hänen piti myös allekirjoittaa paperi, jossa hän vahvisti uskonnollisen vakaumuksensa.

Vehnä-kirjakauppa lähetti asiakkailleen varoituksen mahdollisista viranomaisten vierailuista ja antoi ohjeita siihen, miten heidän tulisi vastata kysymyksiin. Ostoksia tehneitä neuvotaan hävittämään kaikki tilaustiedot ja piilottamaan tilaamansa materiaalit.

Eräs kuulusteltavaksi joutunut kristitty väittää, että viranomaiset yrittävät kerätä todisteita Vehnä-kirjakauppaa vastaan sekä estellä Kiinan kristillisiä kirjakauppoja myymästä kirjoja. Tämä johtaisi ”hengelliseen nälänhätään” Kiinassa.

Lähde: Chinese Christian Fellowship of Righteousness

Suojele Herra veresi voimalla kaikkia Kiinan kristittyjä. Auta, että he kaikista ongelmista huolimatta saisivat luettavakseen Sanaa ja sellaista kristillistä kirjallisuutta, joka on heille vahvistukseksi. Varjele heitä hengelliseltä nälänhädältä ja luopumukselta.

Pdf-version tämän viikon rukousaiheista löydät tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print