Your Cart

VOM Siskot – Taolaisperheen tytär löysi Jeesuksen

Patricia on ensimmäisen polven kristitty. Singaporelaiset arvostavat perinteisesti perheyhteyttä. Yksilön oikeuksien korostamisen oletetaan usein johtavan ristiriitaan itseään vanhempien sukupolvien kunnioittamisen, perheen kunnian ja harmonian kanssa. Monet ihmiset, varsinkin vanhempi sukupolvi, pitävät vanhempien kunnioitusta ja sovinnaisuutta tärkeimpinä ilmaisuina vanhemmalle väelle kuuluvasta arvostuksesta. Perheen yhtenäisyyteen kuuluu olennaisesti etninen tausta ja usko.

Vuonna 1978 evankelista Billy Graham vieraili Singaporessa ja julisti kansallisella stadionilla evankeliumia tuhansille nuorille. Lukuisat nuoret ottivat sanoman vastaan ja alkoivat jakaa traktaatteja kulkemalla ovelta ovelle. Myös Patrician perheen ovelle he tulivat, mutta perheen isä löi oven vasten nuorten kasvoja. Patricia kuitenkin luki 12-vuotiaana saamiaan traktaatteja. Hän tuli syvästi kosketetuksi ja rukoili Jeesusta Kristusta elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi. Kun hän alkoi käydä kirkossa, hän sai joka sunnuntai selkäänsä. Hänen isänsä piti hänen kääntymistään kristityksi kapinointina, joka oli seurausta siitä, että on oltu tekemisissä länsimaisten ajatusten kanssa. Sama toistui muissakin perheissä, joissa perheen lapsia oli tullut uskoon.

Suurin haaste tuli Patrician halutessa ottaa kasteen. Isä osti uudet lukot ja lukitsi kaikki talon portit ja haastoi: ”Todista minulle jumalasi väkevyys, voiko hän auttaa sinut lukitun oven läpi.” Kuuntele oheista kuvaa klikkaamalla Patrician radiohaastattelu, missä hän kertoo hämmästyttävistä rukousvastauksista ja siitä, minkä vahvistavan lupauksen Jumala antoi Patricialle liittyen omaan perheeseensä.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print