Your Cart

VOM Siskot – Jeesus löytyi kaltereiden takana

Rouva P katselee ”tuntemattoman marttyyrin” kylttiä ja muistelee miestään, joka kuoli Pohjois-Korean järjestelmän uhrina.

Rouva P:n aviomies oli ollut Pohjois-Korean valtion turvallisuusosaston jäsen. Vuoden 2000 lopussa rouva P jäi kuitenkin kiinni salakuljetettujen tuotteiden myynnistä. Tämä on rikos, joka voisi johtaa koko perheen teloitukseen. Hätääntynyt perhe oli paniikissa. Viivyttääkseen oikeustapauksen käsittelyä rouva P:n puoliso pakeni Kiinaan. Muut hallinnon palveluksessa olevat perheenjäsenet lahjoivat tapausta johtavia henkilöitä lieventääkseen perheelle langetettavaa tuomiota. 

Jumala kuitenkin käytti näitä kaikkia tapahtumia hyväkseen johdattaakseen rouva P:n miehen evankeliumin äärelle. Miehen ollessa paossa Kiinassa ja etsiessä siellä jotakuta, johon voisi luottaa, hän päätyi kirkkoon. Siellä hän kohtasi Jeesuksen Kristuksen. Kun mies tuli palasi kotiinsa, hän alkoi kertoa evankeliumia perheelleen ja rukoilla ennen aterioita.

Rouva P kuuntelee Herra K:n todistusta. Kuulemme Herra K:sta myös radio-ohjelmassa.

“Ajattelin hänen olevan hullu”, sanoi rouva P. “Jos hän jakaisikin sanomaansa vain minun ja lastemme kanssa, se ei olisi niin iso ongelma. Mutta hän kertoi uskostaan Jumalaan ja rukouksesta myös ystävilleen. Luulen hänen jakaneen evankeliumia vähintään 20 muulle ihmiselle.” Lopulta joku ilmiantaja paljasti tämän toiminnan.

“En tiennyt, miten vaarallista kristinusko oli, ennen kuin sinä hetkenä, jolloin se vaikutti minuun henkilökohtaisesti”, rouva P kertoi. Hänen mukaansa Pohjois-Koreassa on armahduksen kieltävä laki, jonka mukaan jokainen, joka asettaa Jumalan Kim II-sungin edelle ja levittää sellaista sanomaa, lähetetään välittömästi keskitysleirille ilman, että kyseinen henkilö saisi oikeudenkäynnin tai mahdollisuutta lahjoa viranomaisia. Lisäksi rouva P oli kuullut eräiltä keskitysleirillä käyneiltä henkilöiltä, että on olemassa erityinen keskitysleiri, johon sijoitetaan ainoastaan kristittyjä. Siellä he joutuvat kammottavan kärsimyksen kohteeksi. 

Rouva P:n perhe tarjoilee korealaisen aterian Marttyyrien Äänen tiimille.

Vaikka Rouva P:n puolisolla ei ollut minkäänlaista toivoa välttää kuolemanrangaistusta, rouva P lähetettiin ”ainoastaan” työleirille. Kärsittyään tuomionsa rouva P ja hänen perheensä pakenivat Kiinaan. Siellä rouva P vangittiin. Oli hänen vuoronsa kohdata elävä Jumala. Kuuntele rouva P:n koko todistus alla olevasta linkistä ja syty rukoilemaan vainottujen puolesta!

Voit tulostaa PDF-version rukouspiiriisi. Lataa pdf tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print