Your Cart

VOM Siskot – Islam ei tuonut rauhaa sydämeen

Aisha aloitti Koraanin opiskelun jo 2-vuotiaana. Hän kävi ankaraa madrasa–koulua, jossa lyötiin, jos ei oppinut Koraania tietyssä ajassa. 14 vuotta opiskeltuaan, hän tunsi Koraanin ja arabian kielen varsin hyvin, sillä Koraania opiskeltiin arabiaksi. Aisha oppi rukoilemaan viidesti päivässä ja paastoamaan ramadan-paastokuukauden aikaan. Se kaikki oli osa muslimitytön elämää.

Kun Aishan äiti tuli uskoon, myös Aishan elämä muuttui. Hän imi äitinsä opetuksia hyvästä Jumalasta ja Jeesuksesta, joka kuoli ristillä ihmisten syntien tähden. Se kaikki teki suuren vaikutuksen Aishaan. Hän halusi lähteä seuraamaan samaa Jumalaa kuin äitinsä.

Heidän kodissaan alkoi kokoontua maanalainen seurakunta, jossa kävi kahdeksan äitiä lapsineen ylistämässä Jumalaa. Sitten seurakunta paljastui. Aishan äitiä hakattiin julmasti, koska hän oli kertonut muille Jeesuksesta. Hän sai siitä pysyviä vammoja. Sukulaiset uhkasivat naittaa Aishan muslimimiehelle ja painostaa hänet takaisin islamiin.

Heidän oli pakko paeta.

Aisha ei kuitenkaan pelkää, vaan kertoo rohkeasti Jeesuksesta koulutovereilleen. Hän haluaa olla hyvä esimerkki tämän sukupolven edustajana. Hänellä on selkeä evankelistan näky. Hän on päättänyt, että kunhan hän on valmistunut opinnoistaan, hän hankkii itselleen lähetysrenkaan ja menee maansa joka kolkkaan julistamaan ilosanomaa ja vahvistamaan heitä, joita vainotaan uskonsa tähden.

Lataa pdf tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print