Your Cart

Uutta! Marttyyrien Ääni -podcastit, radio-ohjelmien arkisto

Mikke Tiainen

Marttyyrien Äänen työstä ja kristittyjen vainoista tiedottamisemme on ottanut aimo harppauksen eteenpäin podcastien ja radio-ohjelmien arkiston myötä.

Marttyyrien Ääni -podcast

Mikke Tiaisen toimittamien podcastien tarkoitus on tuoda vainottujen kristittyjen asia viikoittain kuuntelijoiden lähelle kattavalla, syvemmin luotaavalla tavalla. Ohjelmissa kuullaan mm. haastatteluja, uutisia, analyyseja, raamatunopetusta ja rukousaiheita. Uusi podcast ilmestyy joka perjantai, ja ne ovat kuunneltavissa Spotifyssa sekä Soundcloudissa.

”Marttyyrien Ääni -podcast käsittelee ajankohtaisia uutisia laajasti eri puolita maailmaa. Niissä perehdytään vainojen syihin sekä henkilöihin, jotka toimivat tai ovat toimineet vainottujen hyväksi. Lisäksi painoa laitetaan niille alueille, joissa Suomen Marttyyrien Ääni -järjestö tekee työtä. Kuuntelijoiden toiveesta podcasteissa esiintyy säännöllisesti Raamatun opetusta”, Mikke kertoo.

Radio-ohjelmien arkisto

Olisitko halunnut kuunnella jonkin radio-ohjelmamme, mutta ohjelma esitettiin epäsopivaan aikaan? Eipä hätää, sillä jatkossa kaikki radio-ohjelmamme löytyvät Marttyyrien Äänen Soundcloud-kanavalta, jolloin ne ovat milloin tahansa kuunneltavissa. Ohjelma-arkistoon on lisätty kaikki tämän vuoden aikana esitetyt radio-ohjelmamme.

Marttyyrien Ääni, Marttyyrien matkassa ja VOM Sisaret -ohjelmamme löytyvät kaikki omilta soittolistoiltaan (Playlists) julkaisuajankohdan mukaan, uusimmat ensin.

Tervetuloa seuraamaan myös näitä tiedotuskanaviamme!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print