Your Cart

UUTTA: Kristittyjen vainot kartalla!

Marttyyrien Äänen verkkosivulla on juuri julkaistu uusi toiminto: maailmankartta, johon on merkitty maat, joissa kristittyjä vainotaan uskonsa vuoksi.

Maailmankarttaan punaisella merkityt maat ovat niitä, joissa kristityt kohtaavat eriasteista vainoa. Valkoinen merkki maan kohdalla tarkoittaa Suomen Marttyyrien Äänellä olevan siellä työtä. Maata klikkaamalla pääset lukemaan, minkälaista siellä on elää kristittynä. Jos alue on Marttyyrien Äänen työkenttää, työmuodoistakin kerrotaan sivulla.

Kartta löytyy sivustomme etusivulta ja sinne pääsee myös sivujen yläpalkissa olevasta Kartta-otsikosta. Linkki siihen on: marttyyrienaani.fi/kartta. Samalla tapahtumakalenteri on siirretty Ajankohtaista-otsikon alle.

Maasivuilta löytyy yleisten tietojen lisäksi kyseistä maata käsitteleviä julkaisemiamme artikkeleita, radio- ja tv-ohjelmia. Kaikista maista julkaisuja tai ohjelmia ei vielä ole, mutta tietoja täydennetään jatkuvasti.

Sen lisäksi että kartta on valtava ajankohtainen tietopaketti kristittyjen vainosta maailmalla, voit hyödyntää sitä rukoillessasi vainottujen kristittyjen puolesta eri maissa.

Kartan yläosasta löytyvästä haitarivalikosta avautuvat tarkemmat käyttöohjeet.

Vuoden ensimmäisessä Vartti vainotuille -liverukouslähetyksessä tiistaina 10.1. Ilpo Jokimäki ja Sari Palomäki tutkivat karttaa, erityisesti tarkastellaan vainojen leviämistä uusiin maihin.

Tervetuloa tutustumaan uuteen palveluumme!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print