Your Cart

Ukrainan sota jatkunut jo kaksi vuotta

23.2.2024

Kaksi vuotta sitten 24. helmikuuta vuonna 2022 maailma muuttui. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti laajamittaisen sodan. Maailma tyrmistyi, alkoi tukea Ukrainaa ja asetti laajoja pakotteita Venäjää vastaan. Sota jatkuu yhä, eikä loppua ole näköpiirissä.

Myös evankeliset kristityt ja pastorit ovat joutuneet venäläisten kohteeksi sodan aikana. Pastoreita on pidätetty ja miehitettynä olevilla alueilla olleita seurakuntia on suljettu. Marttyyrien Ääni järjestöt ovat auttaneet Ukrainan kärsiviä seurakuntia ja kristittyjä sodan alusta saakka. Ukrainaan on toimitettu ruoka-apua ja generaattoreita. Etulinjan työntekijöitä ja pastoreita on avustettu ja traumaperäisistä stressihäiriöistä kärsiviä ihmisiä on autettu.

Olemme saaneet akuutteja rukousaiheita Ukrainasta. Rukoillaan Ukrainan sisäisten pakolaisten puolesta, heidän turvallisuutensa puolesta ja elämisen tarpeiden puolesta. Rukoillaan pastoreiden puolesta, jotka liikkuvat rohkaisemassa ja tukemassa ihmisiä etulinjoilla. Rukoillaan vapaaehtoisen puolesta, jotka vierailevat haavoittuneiden luona sairaalassa ja tukevat perheitä, jotka ovat menettäneet omaisiaan sodassa.

Ukraina tarvitsee sodan keskellä Jumalan turvaa ja apua ja paljon on ihmisiä kääntynyt Jumalan puoleen. Rukoillaan herätyksen jatkumista. Ei unohdeta Ukrainaa!

Marttyyrien Ääni tukee etulinjan pastoreiden ja avustustyöntekijöiden työtä Ukrainassa. Tuemme myös etulinjoilla toimivien ukrainalaisten auttamiseksi järjestettyä traumaterapiaa. Lahjoituksen avustustyöhön voi lähettää tämän linkin kautta.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print