Your Cart

Ugandalainen mies löysi Kristuksen moskeijassa

Kibukun maakunnassa sijaitsevan Kasasiran kylän äärimuslimit hakkasivat äskettäin kristinuskoon kääntyneen miehen kepeillä ja polttivat hänen kotinsa, koska hän ei suostunut kieltämään Kristusta.

27-vuotias Mbulakyaalo Badawuyi kertoi, että hänen tuntemansa muslimit koputtivat hänen oveaan kello seitsemältä illalla, mutta hän ei suostunut avaamaan.

”He tuhosivat oven ja tulivat sisään, mutta minä pakenin takaovesta”, Badawuyi. ”He seurasivat minua ja saivat minut kiinni. Sitten he alkoivat hakata minua, kunnes avunhuutoni kuulleet naapurit tulivat avukseni.”

Eräs naapuri vei hänet läheiselle klinikalle. Klinikalla ollessaan häntä hakanneet miehet palasivat hänen talolleen ja sytyttivät sen palamaan.

Badawuyi kertoo tulleensa uskoon vuosi sitten, kun hän oli suorittamassa muiden sheikkien ja muslimien kanssa yöllisiä rukouksia moskeijassa. Hän nukahti kesken kaiken ja näki unen Kristuksesta.

“Minä nukahdin ja näin unen, jossa Isa (Jeesus) sanoi minun olevan väärässä paikassa. Hän sanoi, että minun pitäisi etsiä hänen paimeniaan, jotka opettaisivat minulle hänen pyhät sanansa ja ne opeteltuani minun pitäisi lähteä kertomaan niistä muille”, Badawuyi kertaa.

Unessa hän kuuli ihmisten huutavan ”Halleluja!”

”Unessa myös minä huusin niin. Sen vuoksi huusin moskeijassa ääneen: ’Halleluja!’”, Badawuyi kertoo. ”Huutoni kuulleet sheikit ja muut muslimit olivat ällistyneitä. Yksi heistä tuli luokseni kysymään, miksi huudan niin. Sanoin hänelle, että näin Jeesuksen. Hän kutsui muita kuulemaan, jolloin minä hyppäsin pystyyn ja pakenin. Koska oli yö, he eivät saaneet minua kiinni.”

Hän meni pastorin luokse, joka rukoili hänen puolestaan, ja niin Badawuyista tuli Kristuksen seuraaja.

Lähde: Morning Star News

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print