Your Cart

Ugandalainen äiti pakoon uskonsa vuoksi

Ugandalainen Fazira on jo kahdesti joutunut pakenemaan miestään päätettyään ryhtyä seuraamaan Jeesusta. Fazira teki uskonratkaisunsa, kun hänen pitkään sairastanut poikansa koki ihmeparantumisen. Hän alkoi käydä salaa seurakunnassa, ja otti lopulta lapsensakin mukaan.

Faziran muslimiaviomies huomasi, että vaimo ei enää käynyt moskeijassa ja jahtasi tätä keppi kädessään. Fazira pakeni muutamaksi päiväksi, mutta ei kestänyt eroa lapsistaan. Aviomies suostui ottamaan hänet takaisin, jos Fazira tottelisi miehensä määräyksiä. Fazira ei kuitenkaan voinut pysytellä poissa seurakunnastakaan.

Eräänä päivänä Faziran tytär kiiruhti kotiin kertomaan, että isä oli tulossa tappamaan hänet, mukanaan naapureita ja eno. Fazira pakeni lastensa kanssa ja pääsi turvaan lähiseudulla asuvan pastorin kotiin.

Herra, Sinua me huudamme avuksi hädän päivänä! Kiitos siitä uskosta, rohkeudesta ja kestävyydestä, jota Faziralle annoit. Auta heitä löytämään paikka, jossa he voivat nyt olla turvassa ja kasvaa kristittyinä. Vahvista edelleen hänen uskoaan Sinuun ja anna hänen todistuksensa johtaa koko perhekunta pelastukseen.

Saat rukousaiheet pdf-versiona tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print