Your Cart

Uganda – Imaami menetti omaisuutensa kristinuskoon käännyttyään

Yassin, hänen vaimonsa ja yksi heidän lapsistaan.

Yassin, kolmesta moskeijasta vastuussa ollut imaami, ja hänen vaimonsa kääntyivät kristinuskoon kaksi vuotta sitten sen jälkeen, kun Yassinin vaimo parantui vakavasta sairaudesta kristillisessä jumalanpalveluksessa.

Kun Yassin kertoi äidilleen heidän kääntymyksestään kristinuskoon, hänen perheensä poltti Yassinin kodin ja myi Yassinin isän hänelle antaman maapalstan.

Kodin menetyksen jälkeen osa perheestä nukkui kirkossa ja osa eräässä pienessä rakennuksessa. Tällä tavoin he elivät kahden vuoden ajan, kunnes Marttyyrien Äänen työntekijä kuuli heidän tilanteestaan ja järjesti koko perheelle muuton turvalliseen paikkaan.

Yassin kertoi Marttyyrien Äänen työntekijälle, että kaikesta kokemastaan huolimatta perhe on varma, että Kristus on todellinen ja hänellä on kaikki valta.

He rukoilevat, että heidän sukulaisensa näkisivät totuuden ja ryhtyisivät seuraamaan Kristusta. ”En voi edes kuvitella palaavani orjuuteen (islam)”, Yassin sanoi. ”Kristus on minun kaikkeni.”

Herra, me kiitämme tästä perheestä, jonka olet johdattanut yhteyteesi. Kiitos niistä ihmeistä, joita olet heidän hyväkseen tehnyt. Vahvista heitä edelleen pysymään lujina uskossa sinuun. Kiitos, että vastaat heidän rukouksiinsa, ja johdatat myös muut perheenjäsenet luoksesi. Kiitos Herra, että heidän sydämensä ovat kiinnittyneet sinuun, eivätkä mihinkään maalliseen, koska sinä Herra olet Elämä ja sinä itse olet opettanut: ”… sillä ei ihmisen elämä riipu hänen omaisuudestaan, vaikka sitä ylenpalttisesti olisi.” (Luuk. 12:15)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print