Your Cart

Uganda – Äiti ja tytär ajettu kotoa uskonsa vuoksi

Kuva: Dave Proffer/Visualhunt

Runsas vuosi sitten Adijah kuuli kristillisen radio-ohjelman, jossa puhuttiin Jeesuksesta. ”Aloin pohtia kristinuskoa ja sitä, miksi muslimien ja kristittyjen välillä oli niin paljon vihamielisyyttä. En tiennyt sitä silloin, mutta siitä alkoi matkani kohti kristinuskoa”, Adijah kertoo.

Adijahin usko tuli pian muiden tietoon. Sen jälkeen hänen perheensä ja islaminuskoinen yhteisö vaativat hänen miestään ajamaan hänet pois, sillä hän oli vääräuskoinen ja syvästi islaminuskoisen perheen vihollinen. Näin mies myös teki.

”Olet vääräuskoinen: en halua nähdä sinua täällä. Kerää vaatteesi ja lähde Nuriahin kanssa, sillä hänkin on alkanut lukea Raamattua ja laulaa kristillisiä lauluja. Katso mitä häpeää ja tuhoa olet tuonut meille”, Adijahin aviomies sanoi.

Seuraavana päivänä Adijah ja hänen nyt kuudetta luokkaa käyvä tyttärensä lähtivät pois. Adijahin mies on mennyt uudelleen naimisiin, mutta hänen sukulaisensa kertovat, että mies etsii heitä tappaakseen heidät. Tällä hetkellä he asuvat toisaalla Ugandassa ja elävät kristittyjen avun varassa.

”Tämä ei ole ollut helppoa, mutta koettelemusten läpi Herra on ollut meille uskollinen. Meiltä puuttuu kaikenlaista, mutta ikuinen elämä ei ole yksi niistä. Taivaassa odottava palkkiomme on arvokkaampi, kuin nykyinen kärsimyksemme”, Adijah kertoo.

Lähde: International Christian Concern. Kuva: Dave Proffer/Visualhunt

Rukoile Adijahin ja Nuriahin sekä muiden heidän kaltaistensa puolesta. Pyydä, että Herra puhuttelisi Adijahin miestä ja perhettä ja korjaisi heidän suhteensa.

Kiitos Isä siitä, että tämä sisar on löytänyt tukea muista uskovista. Siunaa heitä kaikkia.

Viikon kaikki rukousaiheet saat tästä pdf:nä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print