Your Cart

Uganda – 11 lapsen äiti myrkytetty

ugandaIslamista kristinuskoon kääntynyt 11 lapsen äiti myrkytettiin kuoliaaksi 17. kesäkuuta itäisessä Ugandassa sijaitsevassa Nabulin kylässä. Namumbeiza Swabura, jonka nuorin lapsi on vasta 5 kuukautta, kuoli syötyään kälynsä hänelle valmistaman ruokabanaaniaterian. Swabura ja hänen miehensä, entinen islamin opettaja, Mugoya Muhammad, olivat kääntyneet kristinuskoon elokuussa 2014.

Aviomiehen sisar, Jafaran Wowa, vieraili kodissa noin kello neljän aikaan iltapäivällä ja valmisti tunnin kuluttua aterian. Wowa, joka ei itse syönyt valmistamaansa ruokaa, lähti pian Swaburan syötyä annoksensa. Muhammad saapui kotiin pian sen jälkeen ja löysi vaimonsa valittamasta vatsakipuja. Vaimo kertoi kipujen alkaneen välittömästi ruokailun jälkeen.

Kivut kovenivat, Swabura alkoi oksentaa ja hänen nenästään alkoi vuotaa verta. Swaburan kasvot kalpenivat ja kahden tunnin kuluttua hän kuoli kotona, Muhammadin yrittäessä turhaan lainata autoa viedäkseen vaimonsa sairaalaan. Käly on kadonnut.

Swabura ja hänen miehensä olivat saaneet useita tappouhkauksia kristinuskoon käännyttyään. ”Epäilemme, että Muhammadin sisarelle annettiin suuri summa rahaa järkyttävän teon toteuttamisesta”, kertoi alueella asuva lähde.

Muhammad päätti haudata vaimonsa heti seuraavana päivänä, sillä hänellä ei ollut varoja lähteä tavoittelemaan oikeutta.

– Morning Star News

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print