Your Cart

Turvatalo Malesiassa

Kristinusko on sallittua Malesiassa, mutta malaijien on laitonta kääntyä kristinuskoon. Kristinuskoon kääntymisestä kiinni jääneet voidaan viedä ”uudelleenkoulutuskeskuksiin”, joissa propagandan ja kidutuksen avulla heidät pyritään pakottamaan palaamaan islamiin.

Linda on malaijinainen, joka kääntyi kahden tyttärensä kanssa kristinuskoon viime vuonna. Kun hänen perheensä sai tietää tapahtuneesta, he ilmiantoivat hänet uskontoviranomaisille ja katkaisivat välit häneen.

Onnekseen Linda pääsi tyttärineen Australian Marttyyrien Äänen tukemaan turvataloon. Talo tarjoaa suojan ja muun tarpeellisen islamista kristinuskoon kääntyneille, jotka joutuvat pakenemaan vainoa.

Kristinuskoon kääntyneet saavat tietää turvatalosta toisilta kristinuskoon kääntyneiltä. Asukkaat rukoilevat yhdessä ja oppivat lisää Jumalan Sanasta. Tämä auttaa heitä voittamaan pelkonsa ja kasvamaan uskossaan.

He saavat asua talossa niin kauan kuin on tarpeen. Kun he ovat valmiita lähtemään, he saavat edelleen hengellistä ja taloudellista tukea tarpeen mukaan.

Kiitos Herra tästä Malesian turvatalosta. Siunaa turvatalon toimintaa ja jokaista sinne saapuvaa henkilöä. Varjele heidät eksytyksiltä ja lankeemuksilta ja johdata raittiiseen, kestävään uskoon. Auta niitä omiasi, jotka eivät turvataloon pääse, kestämään niissä olosuhteissa, joihin he näissä udelleenkoulutuskeskuksissa joutuvat.

Lataa rukousaiheet pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print