Jukka Norvanto: Vainottu

20,00 

”Kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi” (2. Tim. 3:12). Tämä Raamatun jae johdatti Jukka Norvannon pohtimaan kristittyjen vainoa. Hän havaitsi, että vaino saa erilaisia muotoja riippuen siitä, missä elämme. Jossakin päin maailmaa se on karkeaa kidutusta, toisaalla hienovaraisempaa. ”Ensimmäisiä henkilökohtaisia yhteyksiä kristittyihin, jotka olivat olleet vankilassa tai joita oli surmattu Herraan Jeesukseen uskomisen vuoksi, sain 1980-luvun lopulla. Moni tämän kirjan kovia kokeneista henkilöistä kuuluu tuttavapiiriini. Olemmekohan me lännen kristityt unohtaneet, että Jeesus lupasi seuraajilleen kärsimystä, luopumista läheisistä ihmisistä, pilkkaa ja jopa kuolemaa hänen vuokseen?” Pastori Jukka Norvanto toimii medialähetystyötä tekevän Sanansaattajat ry:n palveluksessa. Hän on tullut tunnetuksi Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelmien opettajana ja mm. koko Raamatun kattavan, 54-osaisen Raamattu elämään -selitysteossarjan kirjoittajana. Norvanto on toiminut myös pappina Kyproksella sekä iranilaisten kristittyjen raamattukouluttajana Istanbulissa. Perussanoma oy, 143 sivua.

”Kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi” (2. Tim. 3:12).

Tämä Raamatun jae johdatti Jukka Norvannon pohtimaan kristittyjen vainoa. Hän havaitsi, että vaino saa erilaisia muotoja riippuen siitä, missä elämme. Jossakin päin maailmaa se on karkeaa kidutusta, toisaalla hienovaraisempaa.

”Ensimmäisiä henkilökohtaisia yhteyksiä kristittyihin, jotka olivat olleet vankilassa tai joita oli surmattu Herraan Jeesukseen uskomisen vuoksi, sain 1980-luvun lopulla. Moni tämän kirjan kovia kokeneista henkilöistä kuuluu tuttavapiiriini. Olemmekohan me lännen kristityt unohtaneet, että Jeesus lupasi seuraajilleen kärsimystä, luopumista läheisistä ihmisistä, pilkkaa ja jopa kuolemaa hänen vuokseen?”

Pastori Jukka Norvanto toimii medialähetystyötä tekevän Sanansaattajat ry:n palveluksessa. Hän on tullut tunnetuksi Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelmien opettajana ja mm. koko Raamatun kattavan, 54-osaisen Raamattu elämään -selitysteossarjan kirjoittajana. Norvanto on toiminut myös pappina Kyproksella sekä iranilaisten kristittyjen raamattukouluttajana Istanbulissa.

Perussanoma oy

143 sivua

Lisätiedot

Paino ,184 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 14 × 1 cm (senttimetri)