Samaa Habib & Bodie Thoene: Kasvokkain Jeesuksen kanssa

23,00 

Tämä kirja on todistus rohkeudesta, jollaista emme osaa edes kuvitella. Se piirtää kuvan vainotun seurakunnan arkitodellisuudesta Raamatun mailla.

Kertomus, joka on kuin suoraan Lähi-idän ajankohtaisuutisista. Ääri-islamilainen terroristijoukko pommittaa kokoontunutta kristittyjen seurakuntaa jumalanpalveluksen aikana. Viisisataa ihmistä pyrkii pakoon rakennuksen ahtaasta takaovesta. Osa saa surmansa. Kaaoksen, tulen, savun ja veren keskellä nuori surmattu nainen palaa elävien joukkoon.

Ensimmäisestä kerrasta, jolloin Samaa Habib kuulee Jeesuksen kutsun luopua islamista ja uskoa Messiaaseen, aina siihen saakka, kun Samaa kohtaa Jeesuksen kasvokkain taivaassa, hänen elämässään näkyy Jumalan yliluonnollinen rakkaus ja voima. Hänen toivorikas, innoittava, mukaansa tempaava ja ylitsevuotavasti Jeesuksen todellisuudesta ja rakkaudesta kertova elämän  dokumenttinsa osoittaa Jumalan voivan murtautua esille missä tahansa kenen tahansa elämän vaiheissa. Kirja on samalla avattu ikkuna maailmaan ja tapahtumiin, joista joka päivä kuulet ja luet tiedotusvälineissä.

286 sivua

Lisätiedot

Paino 0,281 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 13 × 2 cm (senttimetri)