Steve & Ginny Gleary: Palavat sydämet

15,00 

Siepattu. Piesty. Vangittu. Monissa maailman kolkissa nämä sanat ovat tänään kristityn synonyymeja. Näiden alueiden kristityille naisille on vielä olemassa lisähaaste: yhteiskunnallinen leima, kun heitä pidetään alempaan luokkaan kuuluvina sekä kelvottomina johtajiksi. Lisäksi he joutuvat alistumaan miesten kontrollin ja ohjauksen alle. Palavat sydämet –kirja on kahdeksan naisen tarina. Naisten, jotka tuollaisista olosuhteista huolimatta ovat osoittaneet uskomatonta rohkeutta, vakaumusta ja rakkautta Jeesusta Kristusta ja hänen seurakuntaansa kohtaan. Heistä on mitä vaikeimmissa oloissa tullut johtajia, ja he ovat osoittaneet poikkeuksellista rohkeutta ja peräänantamattomuutta suostumatta kutistumaan heitä kohdanneiden tarpeiden ja mahdollisuuksien edessä. Tämän kirjan sivuilla kerrotaan kahdeksan naisen tarina, eri maista ja eri vuosikymmeniltä: Adelin Indonesiasta, Purminan Bhutanista, Aidan Neuvostoliitosta, Taran Pakistanista, Lingin Kiinasta, Intiassa palvelleen Gladysin, Main Vietnamista, ja Marttyyrien Ääni -järjestön perustajan Sabina Wurmbrandin. 197 sivua, 4. painos

Siepattu. Piesty. Vangittu. Monissa maailman kolkissa nämä sanat ovat tänään kristityn synonyymeja. Näiden alueiden kristityille naisille on vielä olemassa lisähaaste: yhteiskunnallinen leima, kun heitä pidetään alempaan luokkaan kuuluvina sekä kelvottomina johtajiksi. Lisäksi he joutuvat alistumaan miesten kontrollin ja ohjauksen alle.

Palavat sydämet –kirja on kahdeksan naisen tarina. Naisten, jotka tuollaisista olosuhteista huolimatta ovat osoittaneet uskomatonta rohkeutta, vakaumusta ja rakkautta Jeesusta Kristusta ja hänen seurakuntaansa kohtaan. Heistä on mitä vaikeimmissa oloissa tullut johtajia, ja he ovat osoittaneet poikkeuksellista rohkeutta ja peräänantamattomuutta suostumatta kutistumaan heitä kohdanneiden tarpeiden ja mahdollisuuksien edessä.

Tämän kirjan sivuilla kerrotaan kahdeksan naisen tarina, eri maista ja eri vuosikymmeniltä: Adelin Indonesiasta, Purminan Bhutanista, Aidan Neuvostoliitosta, Taran Pakistanista, Lingin Kiinasta, Intiassa palvelleen Gladysin, Main Vietnamista, ja Marttyyrien Ääni -järjestön perustajan Sabina Wurmbrandin.

197 sivua, 4. painos

Lisätiedot

Paino 0,361 kg (kilogramma)
Mitat 21,5 × 13,7 × 1,5 cm (senttimetri)