Your Cart

Thaimaa – Avustusta pakistanilaiskristityille

 

Thaimaa – Avustusta pakistanilaiskristityille

Olemme jo useiden vuosien ajan kertoneet Thaimaahan paenneiden pakistanilaiskristittyjen ahdingosta. Pakolaisstatuksen hakeminen kestää vuosia, ja sinä aikana heistä tulee laittomasti maassa olevia. Viranomaiset suorittavat usein ratsioita, joissa he etsivät viisuminsa ylittäneitä. Pidätetyt viedään maahanmuuttoviraston tupaten täysiin pidätyskeskuksiin, jossa heitä on jopa kuollut.

Naiset jäävät lapsineen selviytymään miten parhaiten taitavat, ilman työtä ja lapset ilman koulua. Lisätaakkana naisten harteilla on huoli miestensä puolesta, erityisesti nyt koronapandemian aikana, sillä tauti leviää liian täyteen ahdetuissa pidätyskeskuksissa helposti. Yksi tällaisista naisista on Naseer, jonka Zain-puoliso on ollut pidätettynä marraskuussa 2018 lähtien. Zain ei ole päässyt vapaaksi, vaikka heille on tarjottu uutta kotimaata. Muuton oli määrä tapahtua kevään tai alkukesän aikana, mutta koronapandemian vuoksi se on lykkääntynyt. Naseer on suunniltaan huolesta Zainin puolesta, ja sen lisäksi hänellä itsellään on terveysongelmia. Rukoilethan tämän perheen puolesta!

Olemme äskettäin lähettäneet jälleen tukea Thaimaan pakistanilaiskristityille lääkkeiden hankkimiseksi sekä vuokrien maksuun. Yksi lääkeapua saanut on Arooz, kuvassa. Hänen miehensä hylkäsi hänet ja heidän kolme lastaan muutama vuosi sitten. Yhdellä lapsista on terveysongelmia, johon olemme aiemminkin lähettäneet apua.

Voit ladata rukousaiheet tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print