Your Cart

Terveisiä ja rukouspyyntö toiselta Intian työalueeltamme

Uskova siunaa avustuksena jaettavat ruokatarpeet.

Intian luoteiskulmassa, Kashmirissa, tukemamme etulinjan evankelista Ranbirin lisäksi teemme yhteistyötä myös toisen Pohjois-Intiassa toimivan uskovan, Neighbourhood Ministry -järjestöä johtavan evankelista Danielin kanssa.

Kuten muuallakin Intiassa, myös Danielin työalueella ihmiset määrättiin pysymään kodeissaan. Hänen alueellaan esiintyi vain muutamia koronatapauksia, kunnes muualle Intiaan töihin menneitä sieltä kotoisin olevia alettiin tuoda junilla takaisin kotiseuduilleen. Intiassa miljoonat siirtotyöläiset ovat jääneet koronan vuoksi työttömiksi, joten he ovat pyrkineet kaikin keinoin takaisin kotiseuduilleen perheidensä luokse, jopa kävelemällä. Osa näistä kotiinpalaajista on kuitenkin tuonut koronan mukanaan.

Koronatilanteen vuoksi evankelista Daniel on päättänyt keskeyttää kaikki suunnitellut evankeliointitapahtumansa lokakuulle saakka.

Danielin työalueella koronapandemia ei kuitenkaan ollut ainoa ongelma. Sykloni Amphan runteli Bangladeshia ja itäistä Intiaa, myös Danielin työalueita. Noin sata ihmistä kuoli syklonin aiheuttamissa tulvissa, talojen romahdettua ja sähkölinjojen kaaduttua.

Daniel yhdessä tiiminsä kanssa on jakanut ruoka-apua sitä tarvitseville. Hän pyytää rukoilemaan avustamiensa kristinuskoon kääntyneiden puolesta, joista suurimmalla osalla on nyt suuria taloudellisia vaikeuksia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print