Your Cart
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seinäjoki – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

13.10.2020 @ 18:30

Seinäjoen vapaaseurakunnassa, konferenssikeskus Valkeassa pidettävässä tilaisuudessa näytetään Richard Wurmbrandin elämästä kertova elokuva “Kidutettu Kristuksen tähden”.

Huom! Kahteen eri tilaan mahtuu 50 henkeä/tila (yht. 100 henkeä). Käytössä on hygieniakäytänteet ja turvavälit. Maskinkäyttö on edellytys sisäänpääsyssä, mikäli sairaudet eivät ole sille esteenä. Tilaisuus toteutuu, mikäli radikaaleja muutoksia ei tapahdu. Asiaa voi seurata seurakunnan kotisivuilta www.seinajoenvapaaseurakunta.com.

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin.

Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli sama vankila, jossa pastori Wurmbrand kärsi kidutuksista ja jossa hän joutui elämään eristettynä muusta maailmasta.

Vapauduttuaan Richard Wurmbrand perusti Marttyyrien Ääni -järjestön, joka alkoi auttaa vainottuja kristittyjä eri puolilla maailmaa. Järjestöjä perustettiin sen jälkeen useisiin maihin. Suomeen Marttyyrien Ääni perustettiin vuonna 1973. Wurmbrandin aloittama työ jatkuu yhä.

Details

Date:
13.10.2020
Time:
18:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Seinäjoen vapaaseurakunta
Koulukatu 47
Seinäjoki, Suomi
+ Google Map
View Venue Website