Shopping Cart
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mänttä – ”Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

11.1.2023 @ 17:00

Mäntän seurakuntatalossa pidettävässä tilaisuudessa esitellään Marttyyrien Äänen työtä ja näytetään ”Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva. Kahvitarjoilu.

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin.

Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli sama vankila, jossa pastori Wurmbrand kärsi kidutuksista ja jossa hän joutui elämään eristettynä muusta maailmasta.

Vapauduttuaan Richard Wurmbrand perusti Marttyyrien Ääni -järjestön, joka alkoi auttaa vainottuja kristittyjä eri puolilla maailmaa. Järjestöjä perustettiin sen jälkeen useisiin maihin. Suomeen Marttyyrien Ääni perustettiin vuonna 1973. Wurmbrandin aloittama työ jatkuu yhä.

Elokuvan ikäraja on K-16. Marttyyrien Äänen edustajina tilaisuudessa ovat Hannu Lahtinen ja Sari Palomäki.

Tiedot

Päivämäärä:
11.1.2023
Aika:
17:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Marttyyrien Ääni ry

Tapahtumapaikka

Mäntän seurakuntatalo
Kirkkokatu 6
Mänttä, 35800 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto