Your Cart
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lohja – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuvailta

8.9.2020 @ 18:30

Virkkalan Babtistilähetys järjestää Eväs-Torpalla tilaisuuden, jossa näytetään Richard Wurmbrandin elämästä kertova elokuva “Kidutettu Kristuksen tähden”. Elokuvan ikäraja on K16. Marttyyrien Ääntä tilaisuudessa edustavat Hannu Lahtinen ja Ilpo Jokimäki.

Tervetuloa!

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin.

Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli sama vankila, jossa pastori Wurmbrand kärsi kidutuksista ja jossa hän joutui elämään eristettynä muusta maailmasta.

Vapauduttuaan Richard Wurmbrand perusti Marttyyrien Ääni -järjestön, joka alkoi auttaa vainottuja kristittyjä eri puolilla maailmaa. Järjestöjä perustettiin sen jälkeen useisiin maihin. Suomeen Marttyyrien Ääni perustettiin vuonna 1973. Wurmbrandin aloittama työ jatkuu yhä.

 

Details

Date:
8.9.2020
Time:
18:30
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Marttyyrien Ääni ry

Venue

Virkkalan baptistilähetys
Kalkkiradantie 1
Lohja, Suomi
+ Google Map
View Venue Website