Your Cart

Sudan – Kolme kristityn perheen jäsentä hakattu Khartoumissa

Khartoum, Sudan. Kuva: Christopher Michel/Visualhunt

Levi Hakim (17) oli tekemässä ostoksia, kun kolme muslimimiestä hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Hän oli juuri astunut sisään erääseen kauppaan, kun kolme muslimimiestä tarttui häneen ja raahasi hänet läheisen moskeijan taakse. Siellä he kertoivat Leville, että he eivät halunneet kristittyjä asumaan naapurustossaan. Sen jälkeen he hakkasivat häntä vuorotellen.

Levin serkku, Jal John Paul (16), alkoi ihmetellä Levin viipymistä asioilla, ja lähti etsimään tätä. Kauppaa lähestyessä yksi kolmesta miehestä tarttui häneen kiinni. He hakkasivat myös Jal John Paulia, paikallisen pastorin poikaa.

Seuraavaksi Jal John Paulin täti, Nyawal Paul (20), huolestui, ja lähti etsimään poikia. Hänenkin kimppuunsa hyökättiin ja hänet hakattiin. Kiitos Jumalalle, kaikki kolme selvisivät hyökkäyksestä, mutta heidän oli käytävä hoidattamassa vammojaan.

Levin äiti, Adaarina Alfred Laku, kertoi ilmoittaneensa tapauksesta poliisille, mutta poliisit eivät ole tehneet mitään löytääkseen syylliset. Kukaan kolmesta pahoinpidellystä ei tuntenut hyökkääjiä, mutta kertoivat heidän olleen noin nelikymppisiä muslimimiehiä. Laku kertoo myös saaneensa sen jälkeen uhkauksia ainakin yhdeltä henkilöltä, jossa häntä vaaditaan vetämään rikosilmoituksensa pois. Jos hän ei sitä tee, uhkauksessa sanotaan, ”hänet hoidellaan”.

Rukoile, että perhe saa oikeutta osakseen, että Jumala suojelee heitä ja että he pysyvät vahvoina uskossaan.

Lähde: Morning Star News

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print