Your Cart

Seurakunnan vanhin murhattu Filippiineillä

naomi-ja-josephFilippiinien Mindanaon saarella asunut 52-vuotias Perfecto Padilla, työlleen omistautunut seurakunnan vanhin, murhattiin 11. syyskuuta.

Perfecto oli lepäämässä riippukeinussa kotinsa ulkopuolella, kun kaksi muslimia saapui paikalle moottoripyörillä. Tulijat ampuivat Perfectoa pistooleilla seitsemän kertaa ja pakenivat sen jälkeen.

Perfecton 12-vuotias tytär Naomi riensi isänsä avuksi itkien ja apua huutaen. Pastori William oli lähettyvillä ja kuuli tytön huudot. Vammojen vakavuuden nähtyään hän lainasi kolmipyöräistä ja vei Perfecton sairaalaan, mutta hän menehtyi matkalla sinne.

Perfecton kaksi lasta, Naomi ja 10-vuotias Joseph jäivät orvoiksi. Heidän äitinsä lähti töihin ulkomaille useita vuosia sitten, eikä hänestä ole sittemmin kuultu. Marttyyrien Äänen yhteistyökumppani vieraili lasten luona pastori Williamin ilmoitettua tapahtuneesta. Kun hän tapasi lapset, Naomi itki katkerasti: ”Isämme on hyvä isä. Hän ei koskaan tehnyt mitään väärää. Miksi tämä on tapahtunut hänelle?”

Alue oli aiemmin rauhallinen, mutta sitten rukoushuoneen lähelle rakennettiin moskeija, ja muslimit alkoivat painostaa kristittyjä myymään maitaan. Läheisiin kristittyjen kyliin on hyökätty ja kristittyjä on evakuoitu niistä.

Marttyyrien Äänen Australian toimisto tukee lapsia elämässä eteenpäin. Rukoilkaa Naomin ja Josephin puolesta, jotka surevat isänsä menetystä. Rukoilkaa erityisesti heidän tulevaisuutensa puolesta.

Juuri julkaisemassamme ”Kristityt ja ääri-islam” -rukousoppaassa kerrotaan muiden ääri-islamilaisten ryhmien ohella Mindanaolla toimivasta Moron kansallinen vapautusrintama -terroristiryhmästä. Oppaassa myös ohjataan rukoilemaan ääri-islamilaisen terrorin varjossa elävien kristittyjen puolesta. Rukousopas maksaa 2 euroa ja postikulut. Voit tilata sen toimistostamme numerosta 040 5522 309 tai sähköpostitse info(a)vomfinland.fi.

rukousopas-mainos
– Marttyyrien Ääni

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print