Your Cart

”Se on täytetty”

Jeesus Kristus, kipujen mies, sairauden tuttava. Me ylistämme ja kiitämme Sinua, joka ruumiissasi kannoit meidän kaikki syntimme ristille.

Ylistämme Sinua, joka rakkaudesta meihin luovuit kirkkaudestasi, kunniastasi ja asemastasi ja tulit orjaksi tähän maailmaan. Sinä Puhdas, viaton ja synnitön, täydellinen Uhrikaritsa. Sinä et vastannut herjaukseen herjauksella, et kostanut väärintekijöillesi, vaan viimeiseen asti rukoilit heille anteeksiantoa. Sinä kestit ja voitit kaikki kiusaukset, Sinua pahoinpideltiin, Sinun päällesi syljettiin, Sinua pilkattiin ja lopulta sait kärsiä hirvittävät kivut ja ottaa vastaan Kaikkivaltiaan Jumalan rangaistuksen.

Me ylistämme Sinua Jeesus Kristus. Sinä, joka olet ylösnousemus ja elämä. Sinun kuolemasi ja ylösnousemuksesi kautta avasit myös meille tien kirkkauteesi ja ylösnousemuksen toivoon ja riemuun. Me ylistämme Sinua, joka olet Suurin, Kirkkain ja Korkein! Me odotamme sitä hetkeä, kun tulet takaisin Kuningasten Kuninkaana, Herrojen Herrana, Sinä Juudan Leijona. Sitä hetkeä, jolloin jokaisen polven on notkistuttava Sinun edessäsi ja tunnustettava: ”Jeesus Kristus on Herra.” Halleluja!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print