Your Cart

Rukouspyyntö: Nälkä uhkaa Nahlan asukkaita Irakissa

Olemme saaneet rukouspyynnön Irakista, Nahlan laaksosta, jossa olemme pitkään tukeneet sinne Isisiä paenneita kristittyjä. Vuoden 2018 joulukampanjamme tavoite oli kustantaa leipomon rakentaminen Nahlaan, ja seuraavan vuoden lopulla leipomo valmistui.

Nahlan laakso sijaitsee kurdien itsehallintoalueella. Nyt itsehallintoalueen viranomaiset ovat pystyttäneet tiesulkuja Nahlaan meneville teille. Niiden kerrotaan olevan tarpeen, jotta voidaan estää varusteiden pääsy terroristijärjestö PKK:lle, jonka jäseniä sanotaan olevan Nahlan alueella.

Yhteyshenkilömme Nahlassa kuitenkin kertoo, että Nahlan asukkaatkaan eivät ole saaneet tuoda tiesulkujen läpi ruokaa, polttoainetta ja muita tarpeita kyliinsä. Nahlan asukkailla alkaa olla pulaa ruoasta. Talvi on myös tulossa ja kodit pitäisi saada lämpimiksi, mutta puut ja polttoaineet sitä varten eivät myöskään pääse perille.

Yhteyshenkilömme ei kuitenkaan ole vakuuttunut julkisuuteen kerrotun syyn paikkansapitävyydestä. Hän sanoo, että PKK:lle vietiin tiesulun läpi polttoainetta. Hän epäilee, että kyseessä on rangaistus Nahlan asukkaille, sillä he ovat puhuneet Nahlan laakson ongelmista, kuten siitä, että tie Nahlaan on huono ja edelleen kunnostamatta, mutta tie kurdikylään on kunnostettu.

Lisäksi Nahlan laakson asukkaat ovat käynnistäneet oikeustoimet heiltä takavarikoitujen ja vallattujen maiden saamiseksi takaisin.

Rukoile siis Nahlan asukkaiden puolesta, että ruoka- ja lämmitystarpeet pääsisivät perille kyliin!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print