Your Cart

Rukousaiheena: Pohjois-Korea

Etelä-Korean talviolympialaiset, joihin myös Pohjois-Korea on tällä kertaa lähettänyt urheilijoita, on nostanut Pohjois-Korean uutisotsikoiden kärkeen.

Samaan aikaan, kun olympialaisten avajaisseremonia oli käynnissä Etelä-Korean Pyeongchanissa, rajan toisella puolella järjestettiin näyttävä sotilasparaati.

Korean Marttyyrien Ääni on yhteistyökumppanimme Pohjois-Korean työssämme. Sen johtaja, tri Eric Foley sanoo, että ei riitä, että rukoilemme johtajien vaihtumista tai jännitteiden purkautumista, sillä se ei tule lakkauttamaan kristittyjen vainoa maassa. Sen sijaan meidän tulisi rukoilla, että Pohjois-Korean johtajien sydämissä tapahtuisi perusteellinen muutos. ”Meidän tulisi rukoilla, että ensimmäistä kertaa elämässään kristitty voi Pohjois-Koreassa harjoittaa uskoaan ilman seurauksia”, Foley sanoo. (Lähde: Marttyyrien Äänen lähteet)

Rukoile, että Pohjois-Korean johtajat tulisivat tuntemaan Kristuksen.

Pyydä, että Jeesus kannattelisi ja vahvistaisi veljiämme ja sisariamme Pohjois-Koreassa, jotta he voisivat luottaa Häneen ja tulevaisuuteen, jolloin Hänen nimensä on ylistetty Korean niemimaalla.

Pdf-version kaikista viikon rukousaiheista saat tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print