Your Cart

Palestiinalaishallinto tunnusti evankeliset kristityt

Palestiinalaisviranomaiset ovat viimein kahdentoista vuoden odotuksen jälkeen antaneet Pyhän Maan evankelisten seurakuntien neuvostolle virallisen rekisteröinnin.

Tämä on merkittävä askel eteenpäin, sillä sen myötä neuvosto voi myöntää avioliittolupia, rekisteröidä seurakuntia ja avata pankkitilejä. Järjestönä heillä on nyt täydet siviilioikeudet.

Palestiinalaishallinnon alueella asuvat kristityt ovat olleet vaikean poliittisen tilanteen vankeja. He asuvat islamilaisen hallinnon alaisuudessa alueella, josta pois matkustaminen on rajoitettua. Palestiinalaiskristityt ovat joutuneet elämään ympäristössä, jossa heillä ei ole keinoja paeta vainoa. Se on vaatinut tasapainottelua, joka puolestaan on johtanut turhautumiseen siitä, että he eivät voi täysin elää uskoaan todeksi ilman pelkoa. Nyt saatu rekisteröinti antaa toivoa paremmasta.

Lähde: Maailman evankelinen allianssi

Suo Herra armossasi, että tämä uusi tilanne todella tuo muutoksen alueen kristittyjen elämään. Anna näiden rekisteröinnin myötä tulevien mahdollisuuksien vahvistaa kristittyjen uskoa Sinuun ja olla todistuksena siitä, että Sinä totisesti olet ainoa elävä Jumala, joka hallitset kaikkea iankaikkisesta iankaikkiseen.

Pdf-versio rukousaiheista löytyy tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print