Your Cart

Pakistan – Pastorin henkeä uhattu

MÄ tukee kristittyjä miehiä ja naisia, jotka kertovat evankeliumia etulinjoilla. USA 1-2015
Marttyyrien Ääni tukee kristittyjä miehiä ja naisia, jotka kertovat evankeliumia etulinjoilla.

Muslimeja evankelioinut ja entisen imaamin kastanut pakistanilainen pastori saa nyt tappouhkauksia.

”Azhar” evankelioi säännöllisesti musliminaapureitaan ja on kastanut useita islamista kristinuskoon kääntyneitä. Yksi heistä on ”Rashid”, entinen imaami. Pastorin ongelmat alkoivat, kun Rashid lakkasi käymästä paikallisessa moskeijassa. Rashidia yritettiin taivutella palaamaan islamiin, mutta hän ei suostunut. Sen jälkeen hänen perheensä julisti hänen pettäneen uskonsa. He uhkasivat tappaa Rashidin, hänen vaimonsa ja lapsensa, jotka olivat myös kääntyneet kristinuskoon. Rashid pakeni perheineen alueelta, jonka jälkeen katseet kohdistuivat pastori Azhariin.

Pastori määrättiin palauttamaan Rashid heille, tai hänet itsensä tapettaisiin. Uhkauksia jatkui useita kuukausia, kunnes he löysivät Azharin pojan ja pahoinpitelivät hänet vakavasti. Rashidin sukulaiset kertoivat myös ääri-islamilaisille ryhmille Azharin toimista ja nyt ääri-islamistit valvovat häntä jatkuvasti laajan verkostonsa avulla. Myös pastori Azharin oli paettava kylästä perheineen. Marttyyrien Ääni on auttanut häntä asettumaan turvallisemmalle alueelle. Pastori on vaihtanut puhelinnumeroaan lukuisia kertoja, mutta hän saa yhä tappouhkauksia. On epäselvää miten ääri-islamistit onnistuvat löytämään hänen puhelinnumeronsa kerta toisensa jälkeen.

Vaikka pastori Azhar on joutunut muuttamaan, uhkaukset eivät ole lannistaneet hänen haluaan evankelioida. Hän kertoo yhä evankeliumia muslimeille ja rohkaisee uusia uskovia uskossaan. ”Kiitos Jumalalle, että Hän käyttää meitä yhä työhönsä”, hän sanoi äskettäin.

– Marttyyrien Ääni USA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print