Your Cart

Pakistan – Kristitty teini pakeni sieppaajiltaan

Pakistan – Kristitty teini pakeni sieppaajiltaan

Isä, ole pakistanilaisten tytärtesi turvana.

Pakistanin Punjabin provinssissa kristitty teinityttö on päässyt pakoon sieppaajiltaan, ja palannut kotiin.

Syyskuun 28. päivä viisi aseistautunutta miestä, Talha Maider, Bilawal Jaffar, Jaffar Shareef, Salman ja Nomi, tunkeutuivat väkisin Maqsood Masihin kotiin Faisalabadissa. Miesten tavoitteena oli siepata Maqsoodin 16-vuotias tytär, Shiza.

Perhe yritti suojella Shizaa, mutta hyökkääjät pahoinpitelivät heidät. Shiza raahattiin kadulle ja pakotettiin siellä odottavaan autoon. Hänet vietiin tuntemattomaan paikkaan, jossa häntä raiskattiin kolmen päivän ajan. Shiza kertoo sieppaajien nimitelleen häntä ”choriksi”, joka on pakistanilaisista kristityistä käytetty halventava termi.

Peittääkseen rikoksensa sieppaajat pakkokäännyttivät Shizan islamiin ja pakottivat hänet naimisiin yhden sieppaajan kanssa. Shizan sieppaajat saivat hänet uhkailemalla ja pahoinpitelemällä painamaan peukalonjälkensä avioliittotodistukseen sekä todistukseen islamiin kääntymisestä.

Shiza onnistui pakenemaan oltuaan kaksi kuukautta siepattuna, ja 23. marraskuuta hän palasi perheensä luokse. Shiza ja hänen perheensä ovat tehneet rikosilmoituksen sieppauksesta ja muuttaneet toiseen paikkaan. Poliisit eivät kuitenkaan ole vielä pidättäneet ketään Shizan nimeämistä miehistä.

Lähde: International Christian Concern

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print