Your Cart

Nigerian tummeneva taivas – Marttyyrien Ääni -lehti 2/2021

Helmikuussa Marttyyrien Äänen toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen vieraili työkohteissamme Nigeriassa. Facebook-sivumme seuraajatkin pääsivät matkalle mukaan useiden reissun varrelta lähetettyjen videoiden myötä.

Tästä juuri ilmestyneestä Marttyyrien Ääni -lehdestä voimme lukea lisää Lahtisen Nigeriassa kohtaamista ihmisistä: yhteyshenkilöstämme Alexista, kahdesta nuoresta äitiään pakenemaan joutuneesta veljeksestä, miehiään ja lapsiaan menettäneistä leskistä ja entisestä islaminopettajasta, jonka sheikin hämmentävä toteamus sysäsi Jeesuksen seuraajaksi.

Näiden koskettavien ja ihmeellisten tarinoiden lisäksi lehdestä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja uusimpia kuulumisia työstämme: Espanjalle kuuluvassa Melillassa tukemastamme, kolumbialaisen messiaanisen juutalaisen tekemästä työstä muslimien parissa. Turvakotihankkeista Irakissa, Egyptissä ja Algeriassa sekä ompelukoulutusprojektista Pakistanissa. Esittelyssä on myös helmikuun VOM Sisaremme, iranilainen Maria.

Edellisessä lehdessä alkaneet juttusarjat ”Vainon mekanismit” ja ”Vainot Raamatun kertomuksissa” saavat nekin jatkoa.

Jos sinulle ei vielä tule ilmaista, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Marttyyrien Ääni -lehteä, voit tilata sen nettisivumme kautta: marttyyrienaani.fi/tilaa-lehti

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print