Your Cart

Nigeria – Turvapaikka Halimalle

Halima on vasta kuuden vanha. Hänen Adod-isänsä kääntyi äskettäin kristinuskoon. Myös äiti ja tytär seurasivat perästä ja ottivat vastaan uuden uskon Kristuksessa. Adodin perhe kuitenkin raivostui: he pakottivat vaimon ottamaan hänestä eron, menemään naimisiin muslimin kanssa ja kääntymään takaisin islamiin.

Halima joutui muuttamaan äitinsä mukana uuden isäpuolensa luokse. Elämä uudessa kodissa ei kuitenkaan ollut onnellista, vaan Halimalle jopa mahdollisesti vaarallista. Harhaoppiseksi tai vääräuskoiseksi leimattuna Halima oli äärimmäisen haavoittuvassa asemassa kaikenlaiselle pahoinpitelylle.

Adod pelkäsi tyttärensä hyvinvoinnin puolesta ja otti suuren riskin viedessään Haliman pois isäpuolen kodista. Lain mukaan Adodilla on oikeus Haliman huoltajuuteen, mutta hänen oma perheensä ei pitänyt tästä lainkaan.

Aluksi Adod järjesti Haliman asumaan erään pastorin luokse. Pastori sai kuitenkin tappouhkauksia Haliman majoittamisen vuoksi. Halima tarvitsi uuden majapaikan, joten Adod toi hänet Marttyyrien Äänen yhteistyökumppanin ylläpitämään lastenkotiin. Siellä Halima saa kasvaa kristillisessä ympäristössä ja hän pääsee myös kouluun. Halima tapaa myös isäänsä usein, sillä isä opiskelee saman järjestön raamattukoulussa.

Kiitos rakas Jeesus, että Halima on päässyt turvalliseen paikkaan ja saa nähdä isäänsä. Suo armossasi, että koko perhe pääsee vielä takaisin yhteen. Paranna lastenkodissa asuvien lasten henkiset ja fyysiset haavat rakkaudellasi.

Saat rukousaiheet pdf-versiona tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print