Your Cart

Miten rukoilla kristittyjen puolesta ääri-islamilaisilla alueilla?

ISISin poistamaa luostarin ristiä nostetaan. Kuva: Marttyyrien Ääni, USA

Kristitty poliisi viittoi Marttyyrien Ääni –työntekijöille ja kehotti heitä seuraamaan häntä syvemmälle pimeään tunneliin. He kulkivat varovasti eteenpäin pölyistä käytävää pitkin ja saapuivat lopulta vankan teräsoven eteen. Oven avattuaan he astuivat sisään luostariin, jossa ISISin taistelijat olivat eläneet kuukausia. Kukkulan rinteessä oli useita vastaavanlaisia tunneleita, jotka johtivat luostariin.

Kun ISIS miehitti Pohjois-Irakissa sijaitsevan Mosulin, he rakensivat alueelle laajan tunneleiden verkoston. ISIS käytti tunneleita tehdäkseen yllätyshyökkäyksiä vihollisen puolelle. Kun he valloittivat luostarin, heidän ensimmäiseksi poistivat koristeellisen, metallisen ristin, joka koristi luostarin kattoa. ISISin mukaan kristityt pitävät ristiä epäjumalankuvana. He eivät ymmärrä, että ylistämme maailman Vapahtajaa, joka kuoli ristillä ja nousi haudastaan. ISISin jäsenet vihaavat ristiä ja kaikkea, mitä se symbolisoi heidän mukaansa ”vääräuskoisille”.

ISISin taistelijat lyötiin kesällä Mosulissa ja heidät ajettiin useilta heidän hallinnoimiltaan alueilta. Sitä mukaa, kun heidän niin kutsuttu kalifaattinsa menettää alueitaan, kasvaa huoli ryhmän ilmestymisestä muualla maailmassa, kuten esimerkiksi Keski-Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa. Meidän tulee jatkaa rukousta ISISin ja muiden äärijärjestöjen jäsenten puolesta ja erityisesti veljiemme ja sisartemme puolesta, jotka elävät heidän vaikutusalueellaan.

Tilaa omaan tai rukousryhmäsi käyttöön Rukousopas – Kristityt ja ääri-islam. Oppaassa esitellään yhdeksän eri äärijärjestöä ja opit ymmärtämään paremmin näiden ryhmien motiiveja.  Se auttaa myös rukoilemaan tehokkaammin kristittyjen puolesta heidän vaikutusalueellaan. Oppaan hinta on ainoastaan 2 € + postituskulut 1,50.

Tilaukset info@vomfinland.fi tai 040 5522 309.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print