Mitä Itä-Aasiassa tapahtuu? – Marttyyrien Ääni -lehti 5/2020

Uusimmassa Marttyyrien Ääni -lehdessä perehdymme Korean niemimaan nykytilanteeseen, sillä alueelta kuuluu kummia.

Koronapandemian vuoksi rajansa sulkeneen Pohjois-Korean tilannetta ovat entisestään kurjistaneet ennennäkemättömät hirmumyrskyt. Kiinan puolelle paenneet pohjoiskorealaiset, pohjoiskorealaiset uskovat mukaan lukien, ovat jumissa: Pohjois-Koreaan palaavat ammutaan rajalla, Kiinasta pois pääsy on liki mahdotonta, mutta niin myös elämä Kiinassa laittomana maassa olijana.

Tähän ahdinkoon Korean Marttyyrien Ääni pyrkii tuomaan helpotusta, jatkaen samalla perustehtäväänsä pohjoiskorealaisten evankelioimiseksi. Tämän tehtävän toteuttaminen on nyt kuitenkin kohdannut yllättävää ja vahvaa vastustusta Etelä-Koreassa. Mitä Itä-Aasiassa tapahtuu, siitä kerrotaan lisää lehdessä.

Jos et vielä ole ilmaisen Marttyyrien Ääni -lehden tilaaja, voit tilata sen alla olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä toimistoomme: info@marttyyrienaani.fi tai 040 5522 309 (toimisto avoinna ma-pe klo 9-15).

Korean niemimaan tapahtumien lisäksi tässä numerossa esitellään joulukampanjamme Nigerian kärsivien kristittyjen hyväksi. Kampanjan tuotoilla tuemme kristittyjen marttyyrien leskiä kohti omavaraisuutta ja avustamaan vuorostaan muita.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print