Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2021 on ilmestynyt!

Uusin Marttyyrien Ääni -lehti on alkanut saapua tilaajille. Tässä vuoden viimeisessä numerossa käymme läpi työkohteitamme Afrikan mantereelta Lähi-itään ja Aasiaan. Kaikilla näillä alueilla olemme tämän vuoden aikana voineet laajentaa työtämme uusiin maihin, josta olemme kiitollisia työmme tukijoille ja esirukoilijoille sekä tietysti Jumalalle, joka työtämme ohjaa.

Heprealaiskirjeen 13:3 kehotus muistaa vainottuja, vangittuja ja pahoinpideltyjä on tänäkin vuonna tuonut lohtua ja helpotusta lukuisille uskonsa tähden kärsiville. Olemme voineet seistä vainottujen rinnalla tukemalla heitä päivittäisen elämän tarpeissa, toimittamalla heille Raamattuja ja kristillistä materiaalia, varustamalla heitä viemään evankeliumia eteenpäin, tarjoamalla turvapaikkoja pakeneville ja auttamalla kaiken menettäneitä rakentamaan elämäänsä uudelleen. Tässä lehdessä jotkut heistä lähettävät kiitoksensa ja terveisensä.

Jos sinulle ei vielä tule Marttyyrien Ääni -lehteä, voit tilata sen toimistostamme. Lehti on ilmainen ja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print