Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 2/2019 on ilmestynyt!

Uusi Marttyyrien Ääni -lehti on nyt luettavissa.

Pääset lukemaan lehden kuvaa klikkaamalla.

Tässä lehdessä päätemana on Indonesia, maailman suurin saaristo ja maailman väkirikkain muslimimaa. Tuemme siellä lähetyskoulua, josta valmistuneet lähtevät evankelioimaan ja perustamaan seurakuntia eri puolille maata, missä evankeliumia ei ennen ole kuultu. Hannu Lahtinen vieraili äskettäin tässä lähetyskoulussa ja luettavissa on nyt hänen raporttinsa tuolta matkalta.

Maaliskuussa vieraanamme oli itäafrikkalainen islamista kristinuskoon kääntynyt Ameena, jota eräs koululuokka haastatteli. Lasten tekemä haastattelu löytyy sivuilta 8-10.

Sivulla 10 kerrotaan myös edellisessä lehdessämme olleen haasteen tuloksista: pyysimme tuolloin askartelemaan enkeleitä lähetettäväksi rohkaisuksi Etiopiaan, kristinuskoon kääntyneille naisille.

Lisäksi lehdestä löytyvät tuttuun tapaan blogi, lukijan palsta ja kirja-arvostelu, sekä uutisia maailmalta. Lopuksi takasivulta voit vielä lukea kahden Indonesian lähetyskoulussa opiskelevan nuoren todistukset.

HUOM! Jos olet tilannut Marttyyrien Ääni -lehden saapuvaksi postitse kotiisi, mutta et ole sitä vielä saanut tai lehtiä on jäänyt aiemmin tulematta, pyytäisimme ottamaan yhteyttä toimistoomme osoitetietojen tarkistamiseksi. Meistä riippumattomista syistä emme aina saa päivitettyjä osoitetietoja. Voit lähettää sähköpostia: info(a)vomfinland.fi, soittaa (ma-pe 9-15): 040 5522 309, tai lähettää viestin nettisivumme kautta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print