Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2021 on ilmestynyt!

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2021 on ilmestynyt!

Tämän vuoden ensimmäisen lehtemme teemana on Lähi-itä — kristinuskon syntysijat ja Raamatun kertomusten tapahtumapaikat.

Vielä sata vuotta sitten kristittyjä oli Lähi-idän asukkaista 20 prosenttia, nyt vain viisi prosenttia. Ankarat vainot ovat jättäneet jälkensä. Irakissakin kristittyjä oli 1.8 miljoonaa vielä vuonna 2003, mutta nyt korkeintaan 300.000.

Tämä ei kuitenkaan ole koko tarina, kertoo pääkirjoituksessaan Ilpo Jokimäki: ”Sanoma on palaamassa sinne mistä se kerran lähti liikkeelle. Inhimillisesti synkistä näkymistä huolimatta Jumalan seurakunta etenee alueella, mutta tutkan alapuolella. Jeesuksen seuraajat eivät ehkä kokoonnu isoissa kirkkorakennuksissa, mutta evankeliumi saavuttaa katseilta piilossa kansan syviä rivejä. Tässä lehdessä kerrotaan työstä mm. Irakissa, Libanonissa ja Syyriassa. Näin muuten hiljattain eräästä Lähi-idän maasta salakuljetettuja kuvia. Niissä satoja ihmisiä kastettiin uima-altaissa.”

Tästä numerosta alkaa myös uusi juttusarjamme vainoista Raamatussa ja nykyaikana.

Luitko jo lehden? Lähetä meille siitä palautetta osoitteeseen info@marttyyrienaani.fi. Kaikkien 4.3.2021 mennessä vastanneiden kesken Marttyyrien Ääni ry arpoo juuri ilmestyneen Petr Jašekin kirjan ”Vankina Isisin kanssa”, jossa hän kertoo vankeudestaan Sudanissa. Kirja on arvoltaan 25 euroa. Arvonta suoritetaan 5.3.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Jos sinulle ei vielä tule ilmaista, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Marttyyrien Ääni -lehteä, voit tilata sen alla olevan painikkeen kautta.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print