Your Cart

Marttyyrien Äänen elokuun lehti on ilmestynyt!

Uusin Marttyyrien Ääni -lehti on ilmestynyt! Lehdessä on vahvasti esillä Afrikan tähdet -teema. Lue mielenkiintoinen Ilpo Jokimäen kirjoittama artikkeli Taistelu Afrikan sieluista: jihadin ja kristinuskon kohtaamiskenttä. Lehdessä kerrotaan kirjailija Danielle Miettisen kertomana Afrikan tähdet -uutuuskirjan kirjoitusprosessista. Nigerian yhteistyökumppanimme Alex Ntino on kirjoittanut blogin ja voit lukea myös artikkelin vainottujen kristittyjen traumaterapiasta.

Tuttuun tapaan lehdessä on VOM Siskot -aukeama ja tällä kertaa siinä kerrotaan pakistanilaisen kristityksi kääntyneen Naseerin todistus. Uutisia maailmalta -palstalla raportoidaan Intian Manipurista ja Pakistanin ompelukoulutuksista.  ”Vapaaehtoisten matkassa” -palstan vieraana on Samuel Runolinna.

Marttyyrien Ääni -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja on ilmainen. Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata sen nettisivumme tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta info@marttyyrienaani.fi. Lehden voi tilata myös sähköpostiin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print