Your Cart

Malesialainen pastori neljä vuotta kadoksissa

Malesialainen pastori neljä vuotta kadoksissa

Pastori Raymond perheensä ympäröimänä hieman ennen sieppausta.

Lauantaina 13. helmikuuta tuli kuluneeksi neljä vuotta malesialaisen pastori Raymond Kohin sieppauksesta. Kysymys kuuluu edelleen: missä hän on?

Vaikka sieppaus tapahtui keskellä päivää Petaling Jayan kaupungin kadulla ja tapahtuman tallentaneen valvontakameran nauhoitusta on levitetty laajalti, pastori Raymondista ei ole kuultu mitään tuon päivän jälkeen. Myöskään hänen autoaan ei ole löytynyt.

Pastorin perhe pyytää kristittyjä kaikkialla jatkamaan rukouksia Raymondin ja muiden ”kadonneiden” malesialaisten kristittyjen puolesta.

”Ihmisten rukoukset ja tuki ovat rohkaisseet meitä paljon”, Raymondin vaimo Susanna kertoi äskettäin Marttyyrien Äänelle. ”Kiittäkää kaikkia, jotka ovat rukoilleet puolestamme ja lähettäneet meille kortteja. Kiitos myös puolestamme vedonneille.”

Perhe vaatii edelleen vastauksia Malesian viranomaisilta, sekä sieppauksen suorittaneiden asettamista vastuuseen teostaan. Perhe pitää yhä tarpeellisena, että Malesian viranomaisille kerrotaan ihmisten eri maissa seuraavan tilannetta.

Malesian ihmisoikeuskomissio on tutkimuksissaan päätynyt toteamaan, että Malesian poliisin erityisjoukot – tiedusteluviranomaiset – olivat vain 40 sekuntia kestäneen sieppauksen takana. Ketään ei kuitenkaan ole pidätetty tai asetettu vastuuseen sieppauksesta. Malesian viranomaiset ovat kiistäneet ihmisoikeuskomission tietojen paikkansapitävyyden.

Pastori Raymondin vaimo ja kolme lasta pohtivat joka päivä, mitä hänelle on tapahtunut. Menetyksensä ja epätietoisuutensa keskellä Jumala on kuitenkin ollut uskollinen ja antanut Susannalle voimia antaa anteeksi miehensä sieppaajille.

Tilaa vetoomus Raymond Kohin puolesta toimistostamme, allekirjoita se ja postita Malesian Suomen suurlähettiläälle. Tilaa se sähköpostitse: info@marttyyrienaani.fi, puhelimitse: 040 5522 309 (ma-pe 9-15) tai nettisivumme yhteydenottolomakkeen kautta.

Voit myös lähettää Susannalle rohkaisevan tervehdyksen oheiseen osoitteeseen. Aiheesta tehdyn radio-ohjelman voit kuunnella tästä ja tv-ohjelman näet täältä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print