Your Cart

Lyhyet uutiset: rukousaiheita maailmalta

IMG_0148Intiassa kristityillä on kesäisin tapana järjestää raamattuleirejä lapsille. Leireillä opetellaan hauskassa ja vuorovaikutuksellisessa ympäristössä moraaliin liittyviä opetuksia Raamatusta. Leirit on tarkoitettu kristityille lapsille, mutta myös ei-kristityt lapset voivat vanhempiensa luvalla osallistua. Usein leireillä onkin runsaasti myös ei-kristittyjä lapsia. Nyt äärihindujärjestöt ovat alkaneet väittää, että pastorit pakkokäännyttävät näillä leireillä ei-kristittyjä lapsia. Kesäkuun alussa noin 30 äärihindua hyökkäsi tällaiselle kesäleirille Delhissä. Osa henkilökunnasta ja lapset pääsivät pakoon, mutta kaksi henkilökuntaan kuuluvaa hakattiin. Intian kristityt ovat nyt huolissaan kesäleirien kohtalosta. (International Christian Concern)

Punaiset bannerit varoittavat vetoamasta viranomaisiin. Kuva: China Aid

Kiinassa on meneillään oikeudenkäynti Ji Qingcaota ja neljää muuta kristittyä vastaan. Heitä syytetään viranomaisten toiminnan häiritsemisestä. Uskovat olivat pyrkineet Pekingissä viranomaisten puheille vedotakseen kirkkonsa katolla olevan ristin säilyttämisen puolesta. Nyt alueella on viranomaisten pystyttämiä ilmoituksia, joissa kielletään ihmisiä vetoamasta viranomaisiin. (China Aid)

Kiitos työntekijöitämme rukouksin muistaneille! Sairastuneet työntekijämme voivat nyt paremmin. Muistakaa rukouksin myös tulevia matkoja sekä parhaillaan Irakissa vierailevaa tiimiämme.

Pdf-versio tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print