Your Cart

Lyhyet uutiset: Rukousaiheita maailmalta

Slimane BouhafsAlgeriassa uskova on tuomittu vankilaan hänen Facebookissa julkaisemansa viestin vuoksi. Slimane Bouhafs kirjoitti Facebookissa, että Jeesuksen valo tulee voittamaan islamin ja sen profeetan valheen. Hänet tuomittiin 7. elokuuta viideksi vuodeksi vankilaan islamin ja sen profeetan pilkasta. Tuomio on pisin mahdollinen, minkä kyseisestä rikoksesta voi antaa. Tuomiosta aiotaan valittaa. Vaikka Bouhafsin perhe ja Algerian sekulaari ihmisoikeusjärjestö hankkivat hänelle asianajajan, oikeus väitti Bouhafsin päättäneen edustaa itseään. Bouhafs kääntyi kristinuskoon vuonna 1997 ja hänet kastettiin yhdeksän vuotta myöhemmin. Muistakaa rukouksin häntä ja hänen perhettään. Bouhafs kärsii kroonisesta sairaudesta, joka vaatisi tiettyä ruokavaliota ja joka pahenee stressitilanteissa.
Lähteet: Middle East Concern, World Watch Monitor

Rukoilkaa Nigeriassa Boko Haramin hyökkäyksissä leskiksi jääneiden naisten puolesta. Miehensä menettäneet naiset Otin tämän kuvan Rosesta ja hänen kahdesta lapsestaan heidän kotinsa ulkpuolella 2001. Vaikka hän ei tiennyt, miten huolehtisi perheestään, hän sanoi, 'Jumala on ollut uskollinen'. USA 11-2012menettävät usein myös kotinsa ja kaiken omistamansa. Usein miehen sukulaiset ottavat haltuunsa kaiken omaisuuden, irtaimistoa ja maita myöten ja ajavat naisen mahdollisine lapsineen pois. Traumatisoituneina ja ilman toimeentuloa, naisten elämä on vaikeaa ja lapset joutuvat usein jättämään koulun kesken. Trauman vuoksi jotkut naiset sairastuvat psyykkisesti tai fyysisesti. Esimerkiksi eräästä leskestä tuli sokea ja mykkä, toinen menetti järkensä niin, että naisen lapset joutuvat sitomaan häntä kiinni.
Lähde: World Watch Monitor

 

450-NSS-199 Church Burnt in Orissa01

Kiitosaiheemme on Intian korkeimman oikeuden määräys, jonka mukaan Odishan oikeuslaitoksen on avattava uudelleen 315 väkivallantekoa, jotka tapahtuivat vuoden 2008 mellakoissa Kandhamalissa. Kyseiset tapaukset ovat sellaisia, että niistä on ilmoitettu viranomaisille, mutta viranomaiset eivät ole tehneet mitään tai syyllisiä ei rangaistu.
Lähde: Christian Solidarity Worldwide

 

 

Pdf-versio tästä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print