Your Cart

Lyhyesti ja rukoillen – ”Vaino on todellisuuttamme Kiinassa”

Marttyyrien Äänen edustaja vieraili äskettäin Kiinassa, tavaten siellä paikallisia uskovia. Yksi heistä oli kotiseurakunnan pastori Wang, joka kertoi uuden uskontolain vaikutuksista.

Rekisteröitymättömät seurakunnat ovat nyt laittomia ja viranomaiset ovat ryhtyneet sulkemaan niitä. Pastori Wangin seurakunta on vielä toiminnassa, mutta hän uskoo päivän tulevan, jolloin heidänkin on hajauduttava pienempiin ryhmiin.

”Tarvitsemme lisää työntekijöitä, sillä kun seurakunta hajautetaan pieniin ryhmiin, heitä johtamaan ei ole riittävästi pastoreita”, pastori Wang sanoo.

”Uskon vahvasti, että vainoa tulee esiintymään enemmän. Minä en pelkää. Seurakuntien johtajien parissa puhutaan paljon uusista säännöistä ja he muistavat, miten 10 vuotta sitten kristittyjä vainottiin. Minä uskon, että selviämme tästä jälleen”, vakuuttaa pastori Wang.

”Vaino on todellisuuttamme. Vaino lisää hyvän, puhtaan opetuksen ja materiaalien tarvetta”, hän sanoo.

“Kiinan uudet muurit” -kampanjamme myötä lähetämme Kiinan uskovien tueksi satelliittiradio-ohjelmia, joissa annetaan Raamatun opetusta, mutta kerrotaan myös Kiinan uskovien tilanteesta eri puolilla maata sekä rohkaistaan heitä kestämään vahvoina vaikeutuvassa tilanteessa. Kiitos kampanjaan osallistuneiden, olemme juuri lähettäneet 7000 euroa ohjelmien tekoa varten!

Isä, kiitos pastori Wangin kaltaisista johtajista, jotka valmistavat laumaansa tulevaan.
Kiitos, että olet Kiinan uskovien tukena, tuo myös muiden maiden kristittyjä seisomaan heidän rinnallaan.

Viikon kaikki rukousaiheet saat pdf-versiona tästä klikkaamalla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print