Your Cart

Lyhyesti ja rukoillen – Pastori yritetty murhata Intiassa

Intian Andhra Pradeshin osavaltiossa, Rentachintalan kylässä, asuva pastori Madira Koti Reddy (55) meni torstaina 29.3. illallisen jälkeen iltakymmeneltä huoneeseensa lukemaan Raamattua ja rukoilemaan.

Hänen vaimonsa ja tyttärensä olivat talon takana tiskaamassa, kun he kuulivat pastorin huudon. Shiva Narayana, 34, oli hiipinyt salaa hiljaa taloon ja hyökännyt pastorin kimppuun kirveen kanssa. Hyökkääjä lähti pakoon vaimon riennettyä paikalle.

Paikallispoliisi Koteswara Rao partioi kylässä, kun hän kuuli hyökkäyksestä. Hän riensi pastorin kotiin, löysi tämän verta vuotavana ja kiirehti hänet sairaalaan.

Kyläläiset olivat nähneet Narayanan kävelevän pastorin kodin ulkopuolella kirveen kanssa, ja hänet otettiin kiinni kotoaan, mistä myös kirves löytyi. Narayana tunnusti tahtoneensa tappaa pastorin, sillä hän ei pitänyt siitä, että pastori evankelioi kylässä.

Lääkärin mukaan pastori kävi puolen tunnin päässä kuolemasta. Hänelle annettiin verta ja hänen molemmat kätensä on nyt leikattu. Hän toipuu vammoistaan, mutta se tulee viemään aikaa. Lähde: Morning Star News

Kiitos Isä, että varjelit pastori Reddyn hengen, paranna hänen vammansa.
Suojele Intian kristittyjä äärihindujen kasvavalta vihalta.

Viikon kaikki rukousaiheet pdf-tiedostona tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print