Your Cart

Lyhyesti ja rukoillen – Nuoret vainottujen tukena

Uusi toiminnanjohtajamme Hannu Lahtinen on saanut sydämelleen erityisesti vainotun seurakunnan viestin viemisen nuorten keskuuteen. Hän on vieraillut seurakuntien nuortenilloissa, joissa nuoret ovat innostuneet asiasta niin, että ovat yhdessä rukoilleet ja kirjoittaneet uskonsa tähden vangituille. Viimeksi VOM-Nuoret kokoontuivat Porvoon seurakunnan nuortenillassa, jossa 23 nuorta kirjoitti vangituille kristityille. Kirjeiden kirjoittamisen lisäksi nuoret alkoivat ideoimaan, miten muuten voisivat olla vainotun seurakunnan tukena.

Eräs nuori tuli sanomaan: ”Kylmät väreet kulkivat selkäpiitäni pitkin kirjoittaessani kaukaiselle veljelleni, joka on vangittu Kristuksen tähden ja tietäessäni, että kirjeelläni voi olla merkitystä.”

Kirjeitä kirjoittaessa vangituille, asia tuli hyvin lähelle. Eräs vankilistalla oleva indonesialainen on Hannu Lahtiselle tuttu, jonka kanssa hän on yhdessä julistanut evankeliumia. Tämä evankelista oli sanonut vankilaan vietäessä: ”Julistan samaa sanomaa vankilan sisäpuolella kuin ulkopuolella”.

Rukoillaan lisää nuoria mukaan Marttyyrien Äänen työhön, niin että uusi sukupolvi tulee mukaan kantamaan vastuuta. Monet vainotut kristityt ovat itse nuoria, ja heidän kertomuksensa koskettaa saman ikäisiä kaikkialla maailmassa.

Kaikki rukousaiheet tulostettavana pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print