Your Cart

Lyhyesti ja rukoillen – Kristillinen koulu Pakistanissa

Pakistanissa olemme tukeneet kyläkoulua kylässä, jossa on ollut kirkko ja kristittyjen perustama alakoulu vuodesta 1899. Punjabin provinssissa Clarkabad Khurdin kylässä sijaitsevassa koulussa opetettiin muiden aineiden ohella kristinuskoa, ja siellä pidettiin aamuhartaus.

Valtio otti koulun haltuunsa 80-luvulla ja palkkasi sinne muslimiopettajia, jotka opettivat islamia myös kristittyjen lapsille. Pakistanin lain mukaan koululaisilla on oikeus saada oman uskontonsa opetusta. Kristittyjen lasten ei enää ollut turvallista opiskella tuossa koulussa, joten kirkko perusti uuden koulun. Koulu toimi kirkon tiloissa, mutta sitä käy tällä hetkellä 80 lasta, joten tilat kävivät liian pieniksi. Seurakunta ryhtyi rakentamaan erillistä koulurakennusta. Tarve oli kolmelle luokkahuoneelle, mutta seurakunnalla oli varaa rakentaa vain kaksi.

Työmme tukijoiden suomilla varoilla pystyimme kustantamaan kolmannen luokkahuoneen rakentamisen.

Kiitos Isä, että Clarkabad Khurdin kylä saa kristillisen koulun. Siunaa ja varjele kristittyjä lapsia ja perheitä Pakistanissa.
Rukoile, että Jumala koskettaisi Pakistanin viranomaisia ja kristittyjen syrjintä loppuisi niin, että he saisivat elää rauhassa omassa kotimaassaan.

Viikon kaikki rukousaiheet pdf-versiona tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print