Your Cart

Lyhyesti ja rukoillen – Iranissa vangitut uskovat

Hadi Asgari

Article 18 -järjestöä edustava Kiaa Aalipour kertoi World Watch Monitorille, kuinka 2. maaliskuuta turvallisuusviranomaiset pidättivät kristinuskoon kääntyneen henkilön hänen kotonaan ja pakottivat hänet kanssaan Karajin kaupungin lähellä sijaitsevaan työpajaan, jossa on monia kristinuskoon kääntyneitä töissä. Turvallisuusviranomaiset alkoivat kuvata kaikkea teeskennellen, että he kuvasivat farsinkieliselle kristilliselle satelliittikanavalle. Sen jälkeen he pidättivät 20 iranilaista kristinuskoon kääntynyttä.

Pidätettyjä kuulusteltiin ja heidät vapautettiin, paitsi 54-vuotias Aziz Majidzadeh, jota hakattiin ja sen jälkeen vangittiin. Hänen olinpaikastaan ei sittemmin ollut tietoa, kunnes hän äskettäin sai soittaa perheelleen ja kertoa, että häntä pidetään Evinin vankilassa Teheranissa. Toistaiseksi häntä ei ole syytetty mistään.

Hyvänä uutisena Iranista kuuluu se, että viime viikolla rukousaiheena ollut Hadi Asgari on nyt päässyt vapaaksi takuita vastaan siihen saakka, että tuomiosta tehty valitus käsitellään oikeudessa. Sen oletetaan tapahtuvan huhti-toukokuun vaihteessa. Lähde: Middle East Concern

Rukoile, että Herra vahvistaisi Azizia ja hän pääsisi pian vapaaksi.
Pyydä, että Jumala lohduttaisi hänen perhettään.
Kiitämme siitä, että Hadi on päässyt perheensä luo.

Pdf-versio viikon kaikista rukousaiheista tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print