Your Cart

Korean Marttyyrien Äänen riisipullolähetys Pohjois-Koreaan estetty!

 

Korean Marttyyrien Äänen riisipullolähetys Pohjois-Koreaan estetty!

Pastori Eric Foley neuvottelee poliisien kanssa.

Korean Marttyyrien Ääni oli valmistautunut perjantaina 5. kesäkuuta heittämään merivirtojen kuljetettavaksi Pohjois-Koreaan 500 riisillä, vitamiineilla ja Raamatulla täytettyä riisipulloa, mutta toisin kävi.

Matka lähetyspaikalle keskeytyi, kun yli 20 poliisia, siviiliasuisia viranomaisia sekä joukko paikallisia asukkaita oli tukkinut tien. Ei ole varmaa miten paikalliset asukkaat tiesivät olla Marttyyrien Äänen ryhmää vastassa, mutta pastori Eric Foley kertoo, että tavalliseen tapaansa hän oli ilmoittanut heidän aikeistaan viranomaisille edellisenä iltana.

Edellisenä päivänä Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin sisko, Kim Yo-jong oli kutsunut maahansa ilmapalloilla materiaaleja lähettäviä muun muassa ”ihmissaastaksi”. Lisäksi hän sanoi, että ellei Etelä-Korea estä materiaalien laukaisua Pohjois-Koreaan, he vetäytyvät vuonna 2018 solmitusta sopimuksesta, jonka tarkoituksena oli lähentää maita toisiinsa ja edistää yhteistyötä.

Vain muutamaa tuntia myöhemmin Etelä-Korean viranomaiset kertoivat pyrkivänsä säätämään lain, joka estäisi materiaalien lähetyksen Pohjois-Koreaan.

”Vuosien saatossa olemme oppineet, että Jumalalla on aina syy kaikkiin tapahtumiin”, toteaa pastori Foley. Rukoile Marttyyrien Ääni -toimistojen Pohjois-Koreaan suuntautuvan työn puolesta!

Lähteet: Marttyyrien Ääni – Korea, VOA, Mission Network News

Lataa rukousaiheet pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print