Your Cart

Kirje iranilaiselta vangilta

Ebrahim FirouziIranissa viiden vuoden vankeustuomiota uskonsa tähden kärsivä Ebrahim Firouzi on onnistunut välittämään terveisensä vapaudessa eläville kristityille.

Middle East Concern -järjestön välittämässä kirjeessä Ebrahim kertoo haluavansa seisoa vahvana vainojen edessä, mutta myöntää, että hän ei pysty siihen yksin ja pyytää rukoilemaan puolestaan. Vaikka kaipaakin vapauteen, hän huomauttaa: ”Siellä missä Herran Henki on, siellä on vapaus.” Lisäksi hän jatkaa:

”Jeesus on esimerkkimme: Vapahtaja, joka tuli keskuuteemme joutuakseen ristiinnaulituksi ja pelastaakseen meidät. Toisinaan meidän on uhrattava vapautemme elääksemme Jumalan rakkaudessa, joten en voi ajatella ainoastaan itseäni, kun niin monet uskovat kärsivät vainoa. Oma vapauteni ja vankilasta vapautumiseni ei voi olla ainoa tavoitteeni. Ajattelemme erityisesti uusien uskovien kärsimyksiä. Jos minun vankeuteni herättää kansainvälisen yhteisön toimimaan, jotta uudet uskovat eivät tulevaisuudessa joudu vainotuiksi, silloin valintani on jäädä vankilaan.

Pyydän sinua rukoilemaan viranomaisten sulkemien kirkkojen uudelleen avaamisen puolesta – kaikukoon ylistyksen ääni niissä jälleen! Rukoilkaa puolestani, että olisin hyvä esimerkki muille vangeille.”Ebrahim Firouzi osoite

Rukousten ohella voimme tällä kertaa tehdä muutakin: vedota hänen puolestaan ja kirjoittaa hänelle. Seuraava vetoomuskampanjamme järjestetään Ebrahimin puolesta. Jos haluat olla siinä mukana, liity vetoomusryhmäämme sähköpostitse info(a)vomfinland.fi tai puhelimitse 014 871 192. Ilmoittautumisesi yhteydessä kerro, haluatko vetoomukset sähköpostitse – jota toivomme postikulujen säästämiseksi, mutta edellyttää, että käytössäsi on tulostin – vai postitse.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print