Your Cart

Kiina – Early Rain -seurakuntalaisia häiritään edelleen

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k8ebxfdi’ admin_preview_bg=”]

Kiina – Early Rain -seurakuntalaisia häiritään edelleen

Ensimmäinen kuva pastori Wang Yistä vankilassa. Yli vuoden vangittuna ollut pastori näyttää laihtuneen kovasti, mutta hänen kerrotaan voivan hyvin. Kuva: Facebook/Pray for Early Rain Covenant Church

Early Rain -seurakunnan pastori Wang Yi kärsii parhaillaan yhdeksän vuoden vankeustuomiota, mutta seurakunnan jäsenet kohtaavat yhä häirintää pastorin perhe mukaan lukien.

Edes Kiinan taistelu koronavirusta vastaan ei estänyt viranomaisia ahdistelemasta Early Rain -seurakunnan jäseniä. Poliisit yrittivät väkisin tunkeutua viimeisillään raskaana olevan naisen kotiin viedäkseen hänet sairaalaan, ja vangitun pastori Wang Yin 13-vuotias poika elää jatkuvan valvonnan alla äitinsä kanssa.

Pariskuntaa, jonka sukunimi on Lan, on painostettu paikallisten poliisien taholta eroamaan Early Rain -seurakunnasta ja lähettämään lapsensa julkiseen kouluun. He ovat kieltäytyneet toistuvasti.

Maaliskuun 10. päivänä Lanin pariskunta oli estänyt heille tuntemattomia henkilöitä, jotka väittivät olevansa ”naapurustosta”, huolehtimasta rouva Lanista tämän raskauden tähden. Seuraavana päivänä he huomasivat ambulanssin odottamassa talonsa edessä.

Pariskunta ei suostunut avaamaan oveaan, joten poliisiksi esittäytynyt henkilö ryhtyi murtamaan ulko-oven lukkoa siinä onnistumatta. Hän väitti, että ”välttyäksemme, ettei mitään vahinkoa tapahdu rouva Lanille, sillä hänen lääkärintarkastuksensa eivät ole olleet ongelmattomia”, hän halusi viedä rouva Lanin sairaalaan.

Pastori Wang Yi vaimonsa Jiang Rongin kanssa ennen pidätystään.

Herra Lan kertoo olevan totta, että hänen vaimollaan on joitakin terveysongelmia, mutta poliisien ei olisi kuulunut tietää niistä eikä yrittää viedä häntä väkisin sairaalaan.

Vangitun pastori Wang Yin poika, Shuya Wang, vietti 13. syntymäpäiväänsä 9. maaliskuuta ilman isäänsä. Viime vuonna hänet siirrettiin väkisin julkiseen kouluun, ja poliisit kuljettavat hänet sinne poliisiautolla joka päivä. Shuya ja hänen äitinsä ovat jatkuvan tarkkailun alla eivätkä voi liikkua vapaasti.

Kannattele Early Rain -seurakunnan jäseniä rukouksissasi!

Lähde: China Aid
[/av_textblock]

[av_button label=’Pyhäkoulu paketissa -kampanja’ link=’manually,https://marttyyrienaani.fi/pyhakoulu-paketissa/’ link_target=’_blank’ size=’x-large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-k8ec3hs1′ admin_preview_bg=”]

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print