Your Cart

Kenia – Kahta kristittyä hakattu, kirkko poltettu

Kahden parikymppisen sisaruksen kimppuun hyökättiin ja kirkko poltettiin Keniassa alueella, jossa ääri-islamistit tappoivat ainakin 13 ihmistä viime heinäkuussa. Surmattujen joukossa oli kyseisten sisarusten isä.

Rannikolla sijaitsevassa Lamun maakunnassa somalit löivät 25-vuotiasta Annaa, kun hän meni avaamaan oven kuultuaan sen takaa koputuksen illalla 22. helmikuuta. ”Hyökkääjät koputtivat oveen ja sisareni päätti mennä avaamaan sen. Häntä lyötiin välittömästi otsaan terävällä esineellä”, kertoo Annan veli Karuiki. ”Siskoni kaatui huutaen lattialle ja päätin rientää apuun. Ovella minua lyötiin oikeaan käteen ja kaaduin.”

Naapurissa asuvat muslimit riensivät paikalle, jolloin hyökkääjät pakenivat. Runsaasti verta vuotava Anna kiidätettiin moottoripyörällä sairaalaan. Naapuri kuuli hyökkääjien sanovan paetessaan, että ”Emme halua kristittyjä alueellemme – heidän pitäisi palata sinne mistä tulivatkin. Palaamme pian.”

Maramandessa, Hindissä somalit polttivat 28. helmikuuta kirkon. Saman seurakunnan kirkko poltettiin myös viime heinäkuussa. Seurakunta oli vasta tammikuussa saanut rakennettua uuden rukoushuoneen.

– Morning Star News

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print