Your Cart

Julma hyökkäys kristittyä perhettä kohtaan Intiassa

Äärihindut hyökkäsivät kristittyä perhettä vastaan julmasti 1. heinäkuuta Chhattisgarhin osavaltiossa sijaitsevassa Mohanbedan kylässä, koska he eivät suostuneet kieltämään uskoaan.

Laxman-niminen 18-vuotias nuorukainen ja hänen 21-vuotias siskonsa loukkaantuivat vakavasti hyökkäyksessä. Heidän kotinsa rosvottiin ja heidän maapalstansa riistettiin heiltä.

Samaan seurakuntaan heidän kanssaan kuuluva Tunaviram Markham kertoi, kuinka koko kylä piiritti Laxmanin kodin ja alkoi heitellä sitä kivillä. Sen jälkeen he tunkeutuivat sisään ja alkoivat hakata perheeseen kuuluvia.

”Tulin käymään tämän perheen luona, kun kuulin hyökkäyksestä heitä vastaan”, Tunaviram kertoi. ”Kukaan ei auttanut heitä eivätkä poliisit päästäneet ulkopuolisia kylään. Oli murheellista nähdä, miten avuttomia nämä kylän ainoat kristityt olivat.”

Paikalliset uskovat kertovat, että perheeseen on kohdistunut sosiaalinen boikotti, joka tarkoittaa, että he eivät ole saaneet juoda tai ottaa vettä kylän yhteisestä kaivosta. Heidän ei myöskään ole ollut sallittua olla tekemisissä ei-kristittyjen kanssa. Perhe oli pyytänyt paikallisviranomaisia ja poliisia puuttumaan syrjintään, mutta heistä ei ollut apua.

Koronapandemian aiheuttaman ulkonaliikkumiskiellon aikana hyökkäykset kristittyjä vastaan ovat kasvaneet. Mohanbedan kylässä partioi lähes neljäkymmentä poliisia. He eivät anna tämän kristityn perheen tavata tai puhua ulkopuolisille. Poliisit ovat jopa takavarikoineet heidän puhelimensa.

Lähde: International Christian Concern

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print